Over mij

Over mij

Mijn naam is Kathleen, ik ben 38 en trotse mama van twee prachtige kindjes: een zoontje van 5 en een dochtertje van 3. Sinds ik mama ben heb ik letterlijk de draad weer opgepakt en ging ik kinderkleding maken. Wat een dankbare bezigheid is dat, de liefde en het enthousiasme die ik van ze terugkrijg zijn onbetaalbaar!

Al gauw ging mijn voorkeur uit naar biologische stoffen, met GOTS keurmerk, hoe weet je anders of het echt biologisch is? Het bleek best lastig om biostoffen te vinden en daarom besloot ik uiteindelijk zelf een webshop te beginnen met ecologische stoffen voor duurzame zelfmaakmode: sew4planet.nl. Bij ons vind je alleen GOTS gecertificeerd biokatoen, bio tricot, bio jogging en bio sweat. Daarnaast bied ik graag ecologische alternatieven aan als merinowol, tencel en Bamboo en wellicht in de toekomst nog meer. In september 2019 zijn we van start gegaan en lekker druk met uitvoeren van de 101 idee├źn die we hebben om van duurzame stoffen de standaard te maken ­čÖé

Als kind was ik al gepassioneerd over de prachtige natuur die onze planeet te bieden heeft en kwam ik al vroeg op voor dierenrechten. Zo was ik 8 toen ik voor het eerst alle autoriteiten ging aanschrijven om aan te vechten dat mijn school voor een klas onge├»nteresseerde kinderen een aantal dwergkonijnen ging slachten en ontleden. Met succes! Autoriteiten in Belgi├ź weliswaar, want daar ben ik opgegroeid. Sinds een decennia woon ik in Nederland, want ik vind het heerlijk wonen tussen al die directe mensen ­čÖé

Als mama vind ik het ontzettend belangrijk dat mijn kinderen gezond opgroeien en gelukkig lukt het ons om dat op een biologische, suikervrije manier aan te pakken. We zijn allemaal dol op fruit en groenten, wat we lokaal biologisch kopen (via hofweb.nl), en wisselen vegetarische maaltijden af met af en toe een beetje biologische kip of biologisch rundvlees van koetjes die in natuurgebieden vrij leven (via zorgnatuur.nl).

Altijd al heb ik een bepaald verlangen gehad om de wereld een beetje beter te maken en ik hoop met deze webshop daar een grote stap in te zetten. Uiteraard kan je het beste altijd je bestaande kleding repareren, en nieuwe items tweedehands aanschaffen, maar als dat niet lukt maak dan waar je kan je kleding zelf met ecologische stoffen is mijn motto!