Welkom

Welkom

23/10/2019 0 Door Sew4Planet

Mijn naam is Kathleen, de eigenaar en oprichter van duurzame stoffenwinkel www.sew4planet.nl

Ik ben een creatieve ziel die na het krijgen van mijn twee kindjes weer letterlijk de draad oppakte en ging kinderkleding naaien. Herkenbaar? ­čÖé

Uit liefde voor de planeet ging de voorkeur al gauw uit naar biologische stoffen, GOTS gecertificeerd (want hoe weet je anders of het ├ęcht biologisch is?!) maar dat was best lastig te vinden. In een wereld waar alles goedkoop en makkelijk moet zijn word je overspoeld door koopjes kramen, maar wie betaalt daarbij de ├ęchte prijs.. vaak de natuur en de mensen die het produceren! Leuk voor onze portemonnee als we voor een euro een stofje kunnen kopen, maar dat kan alleen als deze stoffen geproduceerd zijn op een manier die de aarde uitput, vergiftigt en de mensen die het verwerken uitgebuit worden en ziek gemaakt door alle schadelijke chemicali├źn. Wil jij hier ook tegenin gaan, volg ons dan! Wij hebben de ambitie om duurzame stoffen (biostoffen) de nieuwe standaard te maken.

In deze blog wil ik alles met je delen over GOTS gecertificeerde biologische stoffen, ecologische stoffen die een goed alternatief zijn voor biokatoen, mijn manier om een duurzame levensstijl te implementeren, naaien, duurzame zelfmaakmode, etc. Lees je mee?